085 – 48 309 84 - Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9.00 uur tot 12.30 uur.

Inlenen

Stichting Doe Mee(r) is een onafhankelijke en professionele organisatie zonder winstoogmerk en bestaat uit drie onderdelen:

1. Beschermings bewind, Budgetbeheer en Budget coaching
  2. (arbeidsmarkt) participatie en integratie trajecten in combinatie met hulpverlening op maat.
  3. Uitlenen van professionals in het sociale domein met name naar lokale overheden

Het team van Stichting Doe Mee(r) bestaat uit ervaren professionals uit verschillende disciplines. Onze vakmensen vullen elkaar aan en werken samen om onze klanten op een goede manier te helpen en te begeleiden. Zij kenmerken zich door professionaliteit, kwaliteit, betrokkenheid en enthousiasme en zijn resultaatgericht. Wij onderscheiden ons van andere organisaties door een enorme gedrevenheid vanuit de doelstelling, betrokkenheid en daadkracht.

Een van onze medewerkers spreken?

Wij bellen u graag om al uw vragen te beantwoorden. Vul hieronder uw naam en telefoonnummmer in en wij bellen u terug.

Uw naam

Uw telefoonnummer

Stichting Doe Mee(r) steunt:
kika_logo